Erga Schrijfwaren
Erga

Missie van Erga

Innovatie, betrouwbaarheid en efficiëntie zijn slechts enkele van de elementen die ons kenmerken, omdat we ervan overtuigd zijn dat ze de basis vormen van alle toonaangevende bedrijven in de steeds veranderende markten. Van het ontwerp tot de realisatie van het eindproduct, een Italiaans-cursus, met het doel om protagonisten te zijn in onze sector.

De klant is een partner, in het middelpunt van onze aandacht, en daarom doen we er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen.

Ons team van medewerkers, in een sfeer van sterke stimulering, harmonie, samenwerking en wederzijdse ondersteuning, staat altijd klaar om u zijn expertise en professionaliteit ter beschikking te stellen, met gerichte oplossingen.

We zijn erg trots op ons team en de zorg, passie en aandacht die het aan ieder van jullie opdraagt.

Onze leveranciers zijn zeker net zo belangrijk, omdat ze de kwaliteit van de grondstof en zorgvuldige controle garanderen in alle fasen van producttransformatie en -ontwikkeling. We zijn ook toegewijd aan onderzoek om altijd in de voorhoede van productietechnologieën te zijn, constant de duurzaamheid van onze producten te verbeteren, met respect voor de aard en de hoge kwaliteitsnormen die ons onderscheiden.

Verschillende bedrukkingstechnieken.Een gedrukte patroon in één of meer kleuren, die het gehele pen vat. De roterende zeefdruk, die wordt gemaakt voordat de pen assemblage, heeft betrekking op alle beschikbare ruimte Zodat u de gehele lengte vat aan te passen, zelfs onder de clip.

Digitaal is de digitale druktechniek die u toelaat om fotografische beelden te reproduceren in het kleinste detail. Het resultaat is een zeer gedetailleerd beeld voor een high-impact mededeling over een pen.

Dat zal zeker niet onopgemerkt blijven.

De I-Light-techniek geeft meer impact en emotie aan uw communicatie, doordat uw logo's en patronen worden gereproduceerd met een gevoel dat kan worden waargenomen door aanraking. Bovendien verbetert het de hoge glans van UV-kleuren door licht en tinten af te wisselen.

Velvet Hiermee kunt u uw 3D-fluweelachtige logo op de pen vat te reproduceren in vele felle kleuren.

U kunt uw logo of elk ander ontwerp gebruiken, ofwel fluweelachtig of gecombineerd met een of meer UV-zeefdrukken.